Marleen-Weterings-bio

Van legal
Naar lifestyle

Na mijn studie Nederlands Recht heb ik ruim 15 jaar als jurist gewerkt. In die periode heb ik met plezier uiteenlopende opdrachtgevers in zowel de commerciële sector als de overheidsbranche bijgestaan op juridisch gebied. Eerst vanuit loondienst en sinds 2015 als zelfstandig ondernemer. In de loop der jaren ben ik me in mijn werk steeds meer gaan interesseren voor de mens achter het juridisch conflict. Om die reden volgde ik de opleiding tot MfN-mediator, ben ik naast mijn juridische werkzaamheden aan de slag gegaan als mediator en heb ik als lid van de Commissie Ombudsman als bemiddelaar opgetreden.

Tot ik in 2017 privé een ingrijpende gebeurtenis meemaakte.

Mijn man bleek ongeneeslijk ziek; diagnose hersenkanker.

Na een ziekbed van drie maanden overleed hij op 40-jarige leeftijd. Een periode van diepe rouw volgde. Tijdens deze periode van ‘overleven’ dronk ik een overmaat aan koffie, te moe om te koken leefde ik op kant-en-klaarmaaltijden en opeens begreep ik waarom mensen hun toevlucht zoeken in alcohol.

Na zes maanden besloot ik het over een ander boeg te gooien. Ik verdiepte me in gezondheid, lifestyle, mindset en ontdekte de kracht van voeding. In diezelfde periode heroverwoog ik alle facetten van mijn leven en besloot het roer om te gooien.

In de jaren die volgden stapte ik uit mijn comfortzone.

Terwijl ik mijn juridische praktijk voortzette, liep ik stage als natuurvoedingskok bij een biologisch, vegetarisch restaurant en werkte daar samen met de chef-kok die een autoriteit is op het gebied van vegetarische voeding. Daarna volbracht ik de OERsterk-coachopleiding, volgde een intensieve Body-Mind-Resettraining bij Vilna, certificeerde me voor het afnemen van EMB-bloedtesten en verdiepte me in de werking van het brein met de opleiding tot Brain Balance-coach.

marleen-weterings

Je lichaam en geest in balans

Als vitaliteitscoach geef ik je inzicht in de ongekende vermogens van je brein, zodat jij patronen kunt doorbreken en je gedrag kunt veranderen. We brengen je lichaam en mind in balans. Jij leert jezelf aansturen en ervaart meer energie in je lijf en rust in je hoofd.

Samen met mij aan de slag? Start met een Brain Balance sessie!