Jij snapt je brein

Jij snapt je brein en voelt je daardoor weer fijn

Je hebt een mooi leven, alles goed voor elkaar, maar aanhoudende vage klachten en een opgejaagd gevoel. Je drukbezette leven begint z'n tol te eisen. 

In 1 sessie onderzoeken we jouw disbalans. Met diverse tools help ik je op weg om nadelige patronen te doorbreken waardoor jij weer scherp, energiek en krachtig kunt zijn.

Sta jij altijd 'aan'?

  • Steeds vaker heb je het gevoel dat je minder scherp en daadkrachtig bent, waardoor je slechter presteert, terwijl je complexe en kritische problemen moet oplossen.

  • Je loopt voor je gevoel steeds vaak achter de feiten aan en zit voortdurend klem zit tussen werk en privé, waar je óók de boel managet.

  • Je ratio gaat non-stop door, je gevoel wordt steeds opzijgezet.

  • Ontspannen lukt steeds minder goed, je focus is vaak weg en je energielevel neemt met de dag af.

  • Je voelt je moe, gespannen en krijgt een steeds korter lontje.

Wanneer wordt het een probleem?

Van een nacht slecht slapen of een lange dag aan een stuk doorwerken kun je prima herstellen. Je energieniveau wordt tijdelijk anders verdeeld en na de nodige rust herstel je. Niets aan de hand. Het wordt pas een probleem als je langdurig uit balans bent, bijvoorbeeld wanneer je constant in overdrive staat. Je wordt dan geleidelijk aan minder flexibel en veerkrachtig en krijgt steeds meer klachten. Slecht slapen, snel geïrriteerd en moe-moe-moe. Maar net wanneer je aan je gezondheid zou moeten werken, heb je daar geen zin in, geen fut voor. Zou je eigenlijk gezond moeten eten, heb je zin in junkfood. Zou je eigenlijk moeten sporten, geeft je lichaam aan dat het liever op de bank neerploft. Liever scrollen en tv kijken dan je bein rust te geven door de natuur in te gaan. Door deze tegennatuurlijke aard van wat nodig is, maak je de verkeerde keuzes en kom je in een neerwaartse spiraal terecht.

Neuraal netwerk -1

“Jij bent de belangrijkste horde op weg naar jouw gezondheid.”

Een goede gezondheid geeft je flexibiliteit, weerbaarheid en verhoogt je weerstand

Je brein is geen fan van veranderingen. Het kiest liever voor het bekende, ook als dat ongezond is. Dit maakt dat je blijft hangen in verkeerde patronen. Door inzicht in de werking van je lichaam en brein, kun je bewuste keuzes maken die energie- en gezondheidsbevorderend zijn.  

Martina R. 

"Marleen legt precies uit hoe klachten in relatie staan tot het brein en wat je eraan kan doen om je beter te voelen. Dit is heel verhelderend en werkt goed. Advies en coaching over voeding, beweging, de mind allemaal eenvoudige stappen met een mooi resultaat waardoor ik meer energie heb, makkelijker kan ontspannen en rust in mijn hoofd ervaar. Bedankt Marleen!"

brain balance sessie

Brain Balance Sessie

Het is niet erg om even uit balans te zijn, de balans is namelijk niet rigide maar altijd in beweging. Je moet alleen wel weten hoe je ‘m herstelt. Voel je dat jouw gezondheid in een vicieuze cirkel zit, dan wordt het tijd jouw knelpunten te ontmantelen. Tijdens de Brain Balance sessie nemen we je klachten onder de loep en jij krijgt praktische handvatten om aan de slag te gaan.

  • Locatie: Live of online

  • Duur: 75 minuten

  • Inzicht in de oorzaak van je klacht

  • Helder wat je te doen staat

  • Investering: € 115,=